CORTEN DATING site


CORTEN DATING site

Profilet e shtypura në Corten kanë anën e sipërme të palosur për një siguri më të madhe dhe falë fleksibilitetit të saj të madh mund të krijoni ose të caktoni zona me çdo formë. COR-TEN çeliku është një aliazh i veçantë-rezistent i lartë vet-pasivizues që përmban bakër-krom-fosfor i cili, siç tregon emri, ka rezistencë të jashtëzakonshme ndaj korrozionit COR-rozion dhe rezistencë në tërheqje TEN. Në fakt, CORTEN DATING site ndaj sulmit nga agjentët atmosferikë është pesë deri në tetë herë më e lartë se ajo e një çeliku të zakonshëm karboni.

Karakteristikë e CORTEN është oksidimi natyror në kontakt me ajrin: fundi i "ndryshkut" ndalet në muaj pasi ka shkaktuar një rënie të lehtë të trashësisë, duke formuar një petë të njëtrajtshme dhe rezistente që parandalon CORTEN DATING site progresive të korrozionit të mbetet e pandryshuar për dekada dhe duke zvogëluar ndjeshëm operacionet periodike të mirëmbajtjes.

CORTEN DATING site

Ngjyra e këndshme kafe, e cila ndryshon në hije me kalimin e viteve dhe me mjedisin e jashtëm, i jep produktit veçantinë dhe ekskluzivitetin, dëshmon për përdorimin e gjerë në arkitekturë për ndërtesa, skulptura dhe monumente, aplikime industriale, skela, ura, mbrojtëse Instrucțiuni de asamblare: Suprapuneți capetele formate ale benzilor, inserându-le din partea plană cu găurile. În versiunea cu știfturi, introduceți știftul unic în slot și scufundați-l în pământ.

CORTEN DATING site